Post by terarehunda on Mar 5, 2022 13:02:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ αύξηση της αντοχής hack ▞▞▞
▞▞▞ Royal Match 2022 version ▞▞▞
Το τηλέφωνό μου Android ενημερώθηκε σήμερα το πρωί, από τότε η εφαρμογή απλώς κολλάει. Ενημέρωση: είναι φοβερό απάντησες, αλλά αυτό δεν βοηθάει πολύ αν αγόρασα ένα πάσο και οι μέρες πλησιάζουν προς τη λήξη του.
Πότε θα προστεθούν νέα επίπεδα; Παίζω καθημερινά, στην πραγματικότητα αρκετές φορές την ημέρα και είμαι σχεδόν πλήρης με το τελευταίο επίπεδο. Πότε μπορώ να περιμένω περισσότερο χρόνο διασκέδασης;
Αυτό το παιχνίδι είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ γιατί μου αρέσει να παίζω παιχνίδια που πρέπει να ταιριάζουν με 3+. Και αυτό το παιχνίδι έχει ακόμη και ένα ειδικό ξεχωριστό παιχνίδι όπου πρέπει να βοηθήσω στη διάσωση του βασιλιά από κάποιου είδους ζημιά. Μόλις κατέβασα σήμερα 19.11.2021. & το λατρεύω. Θα πρέπει να πω ότι είναι περίπου το ίδιο πιο αστείο (αν είναι λέξη) με το Township. Αν σας αρέσει η περιπέτεια, παίξτε αυτό το παιχνίδι. Είναι σασπένς κατά καιρούς. & συν πότε αλλού/που αλλού μπορείτε να φτάσετε για να σπάσετε τα πιάτα και να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα; Τίμια! ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!!!!
Εκτός αν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε τα χρήματα για να αποκτήσετε τα ενισχυτικά που σας επιτρέπουν να ανεβείτε στην κατάταξη, δοκιμάστε κάτι άλλο.. το παιχνίδι γίνεται πιο δύσκολο καθώς προχωράτε σε επίπεδα. τελικά δεν θα μπορέσετε να σημειώσετε σημαντική πρόοδο χωρίς ενισχυτές... Θέλω να παίξω ένα παιχνίδι για να το διασκεδάσω.. αυτό έγινε πολύ απογοητευτικό 😡
Χαλια κολλάει είσαι άσχετη με τα παιχνίδια δεν μπορείς να φτιάξεις ένα παιχνίδι που να μην κολλάει και σε πετάει έξω έλεός πια..
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά όταν προσπαθείτε να κάνετε σάρωση με έναν συγκεκριμένο τρόπο, σύρει τυχαία προς την αντίθετη κατεύθυνση που θέλετε, πρέπει να βελτιώσουν τα χειριστήρια που έχω βαρεθεί να χάνω όταν πάω να σύρω και σαρώνει το αντίθετο από αυτό ήθελα
Ενημέρωση: στο επίπεδο 364 και χάνεται το ενδιαφέρον. Δύσκολα επίπεδα 5 παιχνίδια σε 7 λεπτά, 2,5 ώρες για αναπλήρωση; 😡 ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΟΛΟ τα παιχνίδια σε περιορίζουν σε πέντε παιχνίδια. Ποιο είναι το νόημα? Θέλω απλώς να συνεχίσω. Και οι διαφημίσεις όπου ο βασιλιάς μπαίνει σε δύσκολη θέση είναι λίγες. Δεν έχω δει ποτέ μερικά από αυτά και είμαι στο επίπεδο 173 atm. Κάπως απογοητευτικό. Επιπλέον, δεν πληρώνω 10 £ για 3 επιπλέον ζωές. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Παίρνετε μόνο ένα ή δύο από τα μίνι παιχνίδια που διαφημίστηκαν. Είμαι στο επίπεδο χιλιάδων. Συνολικά διασκεδαστικό παιχνίδι.
Oko9alo
Γιατί είναι ακόμα μόνο 10 με 30 νομίσματα που παίρνετε στο τέλος ενός πίνακα;! Μπορώ να δω πότε ξεκινάτε για πρώτη φορά, αλλά είμαι σε υψηλό επίπεδο και δεν υπάρχει λόγος να λαμβάνουμε τόσο λίγα νομίσματα για το καθάρισμα του ταμπλό, αλλά θέλετε 900 για 5 επιπλέον κινήσεις! Αυτό είναι ένα σχέδιο για να κάνει τους ανθρώπους να ξοδεύουν χρήματα! Εάν ανεβάσετε τα νομίσματά σας θα αυξηθούν ή πρέπει να μειώσετε αυτά τα 900 γιατί είναι γελοίο.
πολύ ωραιο ευκολο κ χαλαρωτικο
Όχι όπως διαφημίζεται, απλώς σας δείχνει ένα μέρος του παιχνιδιού που λύνει πτώσεις και γρίφους όπως κάθε άλλος αγώνας τρία τέσσερα στη σειρά excetera παιχνίδια τύπου Candy Crush, αλλά στο βίντεο για να σας δείξει πώς παίζεται το παιχνίδι είναι να σώσετε τον βασιλιά με λύνοντας τους γρίφους άρχισα να παίζω το μόνο που ήταν να χτίσω ένα κάστρο δεν ήταν αυτό για το οποίο έγραψα ακόμα κι αν έρθει αργότερα στο παιχνίδι, θα έπρεπε να διαφημίζεται σαν να διαφημίζεται έτσι το μισό διπλό s
Royal Match Bulmaca yoge
υπέροχα γραφικά, δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν προσθήκες και συμβουλές!
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν μπορώ ποτέ να το ανοίξω και να παίξω όπως θα έπρεπε. Παγώνει πάντα στην πρώτη οθόνη.
Soo Στα 1800 επίπεδα, είχα ένα παιχνίδι αποθήκευσης του βασιλιά. Ενας. Οι διαφημίσεις είναι πολύ παραπλανητικές, κάνουν να ακούγεται ότι οι προκλήσεις στο χρόνο είναι το κύριο μέρος του παιχνιδιού. Αντίθετα, είναι απλώς και διαφημιστικό κόλπο. Ολοκληρώθηκαν άλλα 300 επίπεδα. Δεν υπάρχει πια αποθήκευση των επιπέδων του βασιλιά.
Οι συνεχείς ενημερώσεις για νέα επίπεδα είναι ενοχλητικές. Όταν κάνουν "γύρους" μόλις περάσετε τα τρέχοντα επίπεδα, η πρόοδός σας είναι s**t.
Απεγκαταστάθηκε επειδή σας κάνει να ξοδεύετε χρήματα για να περάσετε επίπεδα που δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα. Δεν αξίζει τον κόπο
είναι ένα υπέροχο παιχνίδι μέχρι να προχωρήσεις πιο μακριά, και γίνεται πολύ δύσκολο μέχρι να τα παρατήσω. Μου αρέσει να διασκεδάζω, όχι το άγχος. Έχω ξεκινήσει ξανά σε πολλά τηλέφωνα, είναι τόσο διασκεδαστικό, αλλά όταν αρχίσω να αγχώνομαι, θα τελειώσει και αυτό.
Λοιπόν, πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι εθισμένος στο παιχνίδι. Τίποτα δεν πάει καλά με το παιχνίδι και είναι απολαυστικό. Το μόνο θέμα για μένα είναι μια άλλη αρπαγή μετρητών. Ορισμένα επίπεδα είναι αδύνατα χωρίς να κάνετε μια αγορά, εκτός και αν θέλετε να παίξετε στο ίδιο επίπεδο DAYS. Ή είσαι τρομερός σαν εμένα και ξοδεύεις χρήματα που δεν έχεις απλά για να προχωρήσεις!! Το μόνο μου παράπονο είναι ο αριθμός των αστεριών που παίρνετε για να ολοκληρώσετε μια περιοχή. Το ΣΚΛΗΡΟ πρέπει να δώσει 2, το ΣΟΥΠΕΡ ΣΚΛΗΡΟ θα πρέπει να δώσει 3 καθώς συνήθως πρέπει να αγοράσεις για να κερδίσεις. Απλώς να είστε δίκαιοι!!
Συνεχίζεις να τα βάζεις μαζί μου. Χαλασμένος χρόνος που μπλοκάρω οτιδήποτε προσπαθώ να παίξω ένα παζλ ή ένα παιχνίδι μπίνγκο. Ποτέ δωρεάν.
Φανταστικό παιχνίδι! Πραγματικά κέρδισα το παιχνίδι και είμαι λυπημένος. Σταματά σε λίγο πάνω από 2000 επίπεδα. Χρειάζονται χρήματα για να περάσετε μερικά από τα επίπεδα, αλλά έχουν πολλά πακέτα χαμηλών προσιτών. Τα γραφικά είναι δροσερά. Ενσωματώνουν νέα στοιχεία στα επίπεδα για να κρατήσουν το παιχνίδι ενδιαφέρον. Μπορείτε να ζητήσετε ζωές από συμπαίκτες αντί να περιμένετε να ξαναγεμίσουν. Στην πραγματικότητα είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια.
Είχα δώσει αρχικά 3 αστέρια, αλλά η συγκαταβατική απάντηση αντιγραφής και επικόλλησης από τον "προγραμματιστή" μου άλλαξε γνώμη. Όλα τα επίπεδα θεωρητικά μπορούν να νικηθούν χωρίς πληρωμή, ναι. Όμως η διαδικασία είναι επώδυνη. Εάν δεν θέλετε να περάσετε εβδομάδες περιμένοντας την αρχική διαμόρφωση ενός σκληρού επιπέδου να είναι σωστά, θα πρέπει να βήξετε λίγη ζύμη. Αναμένω με ανυπομονησία άλλη μια άχρηστη απάντηση - "Γεια σας, εκτιμούμε τα σχόλια. Λυπούμαστε που αισθανθήκατε ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο..." STFU
D4DJ Groovy Mix 音樂 bjy
συναρπαστικό παιχνίδι
Μέχρι το επίπεδο 200 καλά πάει. Μετά δυσκολεύει αρκετά δεν λύνεται.
Με βάση την ανταπόκριση από την ομάδα, αν περισσότερα επεισόδια "Save the King" τόσο περισσότερο μου αρέσει το παιχνίδι. Φοβερός!
Royal Match 解謎 tlmd
Ξεκίνησε καλά, αλλά μόλις έφτασα σε επίπεδα που δεν μπορούν να νικηθούν χωρίς ώθηση και νομίσματα, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να το απεγκαταστήσω. Δεν πληρώνω για να παίξω
Αυτό είναι ένα προκλητικό παιχνίδι και διασκεδαστικό συνολικά. Αλλά συμφωνώ με άλλους, πρέπει να παίξετε μερικά επίπεδα για μέρες ή να ξοδέψετε χρήματα ή να χρησιμοποιήσετε υπάρχοντα νομίσματα. Αρνούμαι να ξοδέψω χρήματα όταν αυτό που αγοράζετε είναι τόσο μικρό που είναι απίθανο να κερδίσετε. Συνολικά πολύ απογοητευτικό. Μπήκα στον πειρασμό να κάνω Uninstall.
Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις... σε αντίθεση με το Ταξίδι του Ιουνίου - από το οποίο τώρα ξέρω τη διαφορά. Μερικές φορές αυτοί οι γρίφοι με καταρρέουν, έχω παίξει τις ίδιες σκηνές για πάντα... τελικά θα τελειώσει... αλλιώς το Ταξίδι του Ιουνίου φαίνεται πραγματικά κοσμικό και βαρετό... είπα ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις;
Γίνε βαρετός μετά από λίγο. Είναι περισσότερο καθαρή τύχη και τυχαιότητα. Ορισμένα επίπεδα είναι ασυναγώνιστα χωρίς ενισχυτές, επομένως δεν ωφελεί τη σκέψη σε μεγάλη στρατηγική. Καλό μόνο για χάσιμο χρόνου, αλλά καλύτερα να κάνετε κάτι πιο παραγωγικό από άσκοπα παιχνίδια.
Royal Match પઝલ jdy
Αυτή την περίοδο φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή για να περάσετε καλά στη χαλάρωση σας!
Royal Match Bulmaca rju
Φοβερο!!!